Isnin, Januari 04, 2010

Santai

Sudah lama rasanya blog ni tak update....nak kata sibuk tak juga tapi tak tau kenapa.. beku je idea nak tulis entry. Atau mungkin juga pengaruh musim sejuk...so idea pun turut membeku.

Tapi, walaupun sejuk aktiviti makan-makan tetap berjalan. Cuaca sejuk memang menuntut sepaya kita lebih makan. Musim sejuk cepat je lapar....so, aktiviti makan-makan dirancang samaada diadakan di rumah maupun di luar rumah. Tambahan pula melalui aktiviti sebegini dapat juga kita merapatkan silaturahim sesama kita. Bagi kami yang hidup merantau ni sahabat handai lah yang menjadi saudara......


BBQ di Dareen beach, Jubail


Sambil picnic, melayan anak-anak main layang-layan


ni pula picnic kat rumah....Najd 21.


sembang-sembang, makan-makan


dah makan, sembang-sembang pula...berkenalan dgn org baru..


dah bakar, makan-makan....


ni je... yg tinggal...

2 ulasan:

shaniza berkata...

Wah..makan n makan n makan je ni..
sok balik sini jadi ubi kentang le..

adilah berkata...

Salam....
walau pun dok makan n makan n makan....tapi masih lagi tak jadi ubi kentang...tp ubi kemiling....